Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány

Támogassa a Hit Gyülekezete közhasznú, karitatív és sorsfordító munkáját!

Adószámunk: 19012164-1-42

Alapítványi tevékenységünk kiterjed a szociális, kulturális, köz- és felsőoktatási illetve tudományos területekre. A jövő nemzedékébe való befektetésünk az oktatási tevékenységen keresztül is megvalósul, hiszen a Hit Gyülekezete hazánk negyedik legkiterjedtebb oktatási tevékenységet végző egyháza. Államilag elismert, országos közoktatási intézményrendszerében közel 6000 diák tanul a keresztény erkölcsiség normáinak megfelelően, míg a Szent Pál Akadémia az ország legnagyobb tanulói létszámú teológiai intézménye. Az alapítvány támogatja többek között a Biblia modern magyar nyelvű fordításának elkészítését is.

+ 1%, amellyel Ön is lehet Jótevő


A Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány támogatja a Hit Gyülekezete szeretetszolgálatát is, amely több mint 30 éve segít a bajbajutottakon. 35 helyi szervezettel és több száz aktív önkéntessel rendszeres adományosztást szervez országszerte, és a határon túl élő magyarság körében. Jótevő programunk családok ezreinek segít a gyermekétkeztetésben, a beiskolázásban és a gyermeküdültetésben. 

HOGYAN RENDELKEZHETEK ADÓM 1 SZÁZALÉKÁRÓL?

Elektronikus úton történő adóbevallás esetén (javasolt)

Mindössze arra van szükség, hogy a bevallás EGYSZA-lapján kiválassza a Hit Gyülekezete nevét; a technikai számot (0279) a gép automatikusan kitölti.

Nyomtatott formában történő bevallás
esetén

A bevallás EGYSZA-lapján az egyházak részére felajánlható egy százalékra vonatkozó résznél kell megadni a Hit Gyülekezete nevét és a technikai számot: 0279.

Elkülönült felajánlás esetén
(utólag)

Amennyiben adóbevallásában korábban nem rendelkezett, akkor utólag lehetősége van arra, hogy egy különálló rendelkező nyilatkozatot (EGYSZA lapot) borítékban, postán vagy személyesen eljuttasson az adóhatósághoz.

FONTOS HATÁRIDŐ AZ 1 SZÁZALÉKOS RENDELKEZÉSRE: MÁJUS 20

Ne felejtsük, az 1%-os rendelkezés fontos feltétele az adóbevallás és a rendelkező nyilatkozat időben való benyújtása, valamint az SZJA határidőre történő befizetése is!

Köszönjük, hogy 1%-os felajánlásával Ön is támogatja a Hit Gyülekezete közhasznú, karitatív és sorsfordító munkáját:

Kérjük legkésőbb 2019. május 19-én éjfélig töltse ki ezt az űrlapot, hogy fel tudjuk dolgozni!


Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a második 1%-áról is rendelkezhet.....

Technikai számunk: 0279

A Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány adószáma: 19012164-1-42


Ajánlja fel alapítványi 1%-át most!

Elérhetőségeink

Email: hit@hit.hu
Telefon: +36 1 432 2700
1103 Budapest, Gyömrői út 69.